Welkom op site van LSV Volleybal

13-3-2020

Nieuws over het Corona-virus en LSV-volleybal:

Nevobo (de Nederlandse volleybalbond) heeft op hun website vermeld dat alle wedstrijden t/m 31 maart zijn afgelast. Ze volgen hiermee het advies van NOC*NSF op. De Nevobo adviseert daarnaast verenigingen zowel alle trainingen te annuleren als bijeenkomsten met grote groepen.

Het bestuur van LSV-volleybal heeft vooralsnog besloten de trainingen bij voldoende deelname door te laten gaan. Vanzelfsprekend is dat leden met gezondheidsklachten mogelijk gerelateerd aan het Corona-virus niet komen deelnemen aan de training. Ook laten we de keuze van wel of niet trainen natuurlijk bij de leden zelf (en bij de jeugd aan de ouder/verzorger). We zijn tot dit besluit gekomen doordat men in Nederland de scholen niet gaat sluiten (de jeugd komt elkaar daar ook al tegen), wij er vanuit gaan dat de spelers over het algemeen in goede gezondheid zijn (niet in de risicogroep vallen) en we niet met hele grote groepen trainen.

We hopen dat we u/jou zo voldoende op de hoogte gebracht hebben. Mocht er iets veranderen in ons beleid, laten we het weten.

Met vriendelijke groet,

Bestuur LSV-volleybal

 

LSV is een volleybalvereniging met een mooie sporthal en dito kantine. Gezelligheid staat voorop, maar presteren is de belangrijkste "bijzaak".

Bij LSV kun je volleyballen op verschillende niveaus. Van 8-80 jaar.

Alle thuiswedstrijden worden op de zaterdag in de Boshal gespeeld. 

Op deze site kun je alles vinden wat LSV afdeling volleybal te bieden heeft. Met teams variërend van de promotieklasse bij de senioren t/m de mini's bij de jeugd en recreatief volleybal, er is voor iedereen plaats bij LSV.

Naast informatie over trainingstijden, teamsamenstellingen is hier ook informatie te vinden over standen en wedstrijdprogramma's. Ook het laatste nieuws, wedstrijdverslagen en foto's kun je hier vinden. De informatie op deze site wordt niet alleen door het bestuur bepaald maar ook door de leden zelf. Dus draag je steentje bij en maak van deze site een centrale bron van informatie.

Snelle link:        Trainingen                    Lidmaatschap            

 

Het Bestuur van LSV-Volleybal 


Een vereniging kan niet zonder sponsoren en/of donateurs, en die willen waar voor hun geld. Sponsoring is een vorm van ruilhandel en gunnen, geven en nemen.

Binnen LSV volleybal hebben we daarom: de ‘Club van 20’