Club van 20

Een vereniging kan niet zonder sponsoren en/of donateurs, en die willen waar voor hun geld. Sponsoring is een vorm van ruilhandel en gunnen, geven en nemen.

Hieronder onze sponsoren:

 

 Disco_n_Action             logo met delfzijlbouwbedrijf de winter  LOGO WOORTAMN Loppersum

Regelwerk   dierenartsen Stad tot Wad kleur  hubo logo ovaal       Doff Wessels  Logo jpgPeter Beereboom Licht Geluid en Beeld logoJeroens BuitengoedJakob de Ruiter Tandarts loppersumBellevue kleur Pedicuresalon ErnaLOGO pleiziermijnstraatje met info kopie MC Dulles    Tandem logo zwart 003   Guldenroede  fiscariepSWDSantanera1Pedicure AdaBeurtdienst logo SlagterSlagter

 

Als vereniging hebben we sponsoren/donateurs nodig voor extra activiteiten, nieuwe materialen of wedstrijdkleding. Het doel van een sponsor is vaak tweeledig: het gunnen en steunen van een maatschappelijk initiatief in de gemeente Loppersum en/of het genereren van publiciteit.

Door een bloeiende vereniging bloeiend te houden, vinden wij dat we een gezonde voedingsbodem bieden voor de huidige jeugd zodat ook zij later kunnen oogsten van het mooie hoge land .

Binnen LSV volleybal introduceren we daarom iets nieuws: de ‘Club van 20’

De ‘Club van 20’ , wat houdt dat in?

 Þ voor een bedrag van € 20 per seizoen wordt uw bedrijfslogo of naam vermeld op onze website www.lsv-volleybal.nl

 Þ bij elke thuiswedstrijd in de Boshal wordt uw (bedrijfs)naam vermeld op het grote ‘Club van 20 LSV volleybal bord’

We hopen zoveel mogelijk sponsoren en/of donateurs te mogen verwelkomen, zodat onze ‘Club van 20’ zal groeien tot een grote ‘Club van 20’ met een gevarieerde enthousiaste groep ondernemers en particulieren die de volleybalclub LSV een warm hart toedragen.