Sponsoren LSV volleybal

Een vereniging kan niet zonder sponsoren. We zijn dan ook ontzettend blij dat onderstaande bedrijven zich bereid hebben verklaard LSV te ondersteunen in haar activiteiten.

LSV kent de volgende sponsoren:

 

Sponsor Tandem1 Sponsor Tandem2

Tandem Vormgeving & Bouwadvies is een bouwkundig ingenieursbureau in de breedste zin van het woord. Sinds 2003 ontwerpen, adviseren en begeleiden wij projecten op het gebied van woning- en utiliteitsbouw in de drie noordelijke provincies. Ons bureau opereert vanuit Villa Bellevue in het Groningse Loppersum. Onze professionals leveren voor elke opdracht maatwerk en kwaliteit en zijn echte partners voor de opdrachtgever.

Disco n Action Logo LSV1

Door een mix van persoonlijke service, flexibiliteit, creativiteit, kwaliteit, en ervaring  zijn wij in staat om van ieder feest een succes te maken. Of het nu gaat om de verzorging van een Bruiloft Drive In Show, een themafeest, Karaoke, een schuurfeest, schoolfeest, tentfeest of dorpsfeest. De wensen van u als klant staan voorop. Heeft u specifieke wensen? Dan kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden!Ook voor het verzorgen van licht, geluid en beeld tijdens een vergadering, toneelstuk, modeshow, musical, begrafenis, opening, of uitvoeringen, zijn wij u graag van dienst!

 Logo Woortman (Large)

WOORTMAN Elektrotechniek is een elektrotechnisch installatie bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het aanpassen/installeren van e-installaties tijdens verbouwingen/nieuwbouw. U kunt hierbij denken aan het vernieuwen van uw badkamer, keuken of de gehele woning. Ook voor totaal nieuwe e-installaties, inbraak- en brandbeveiliging of aarding kunt u bij Woortman elektrotechniek terecht.

Daarnaast leveren en installeren ze video- en observatie systemen, intercomsystemen en kunnen tevens een ruim assortiment aan binnen- en buiten verlichtings-armaturen leveren.

Voor meer informatie: http://www.woortman-elektrotechniek.nl

Logo HOEKSEMA (Large)

Als het om uw afval gaat, kunt u altijd rekenen op HRM: De Milieudienst haalt uw flessenglas, papier, milieuzakken, metalen, schillen en textiel op. Uw grof vuil brengt u naar een van de afvalbrengstations. En verwacht u veel afval in één keer op één locatie te moeten verwerken? Dan kunt u bij HRM een container huren in Groningen, Friesland en Drenthe.

Hoeksema’s Regionale Milieudiensten is actief in de gemeenten Leek, Marum, Grootegast en Zuidhorn.

Voor meer informatie : http://www.hrmcontainers.com

logo HEIJKOOP (Large)

Voor effectief debiteurenbeheer gaat u naar Heijkoop & Partners gerechtsdeurwaarders incasso en advies. Als gerechtsdeurwaarders te Groningen voeren zij al 50 jaar met succes complete incassotrajecten uit. Graag geven ze advies over debiteurenbeheer, ondersteunen bij uw debiteurenbeheer of indien u dit wenst kunnen zij het debiteurenbeheer geheel van u overnemen. Heijkoop & Partners gerechtsdeurwaarders, incasso en advies begeleiden u graag vanaf uw factuur tot en met de eventueel nodige uitvoer van een juridische maatregel met daadkracht en respect.

Voor meer informatie: http://www.heijkoopgroep.nl

 LOGO pleizier

AutoCrew is een werkplaatsformule van Bosch, die staat voor kwaliteit. Alle automerken zijn welkom en u kunt bij ons terecht voor APK-keuringen, regulier onderhoud en seizoenscontroles. Bijvoorbeeld vlak voordat u op vakantie gaat. Ons netwerk staat elke dag voor u klaar en dat alles voor een betaalbare prijs!

De AutoCrew-garagehouder gebruikt diagnoseapparatuur en -software van Bosch en wordt ondersteund door middel van verschillende opleidingen. Daardoor weet u zeker dat uw wagen in goede handen is en uw wagenproblemen snel en goed worden opgelost. En door het officiële partnership met Bosch beschikken wij altijd over de meest actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen. Kortom, AutoCrew is de perfecte combinatie van uw eigen garage met al  het goede van Bosch!

 

Door een mix van persoonlijke service, flexibiliteit, creativiteit, kwaliteit, en ervaring  zijn wij in staat om van ieder feest een succes te maken. Of het nu gaat om de verzorging van een Bruiloft Drive In Show, een themafeest, Karaoke, een schuurfeest, schoolfeest, tentfeest of dorpsfeest. De wensen van u als klant staan voorop. Heeft u specifieke wensen? Dan kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden!

Ook voor het verzorgen van licht, geluid en beeld tijdens een vergadering, toneelstuk, modeshow, musical, begrafenis, opening, of uitvoeringen, zijn wij u graag van dienst!